1,389

予約受付中♪

だんだん寒くなってきましたね!!
明日は、立冬らしいですよ☆
私は昨日、お休みをいただいて、またまたお笑いライブを観に行ってきましたあ顔05
お笑いライブを観たのでテンションは、いつもより2割増しだったんですが、グラタンを食べたら火傷したので2割減になったので、
いつものテンションで皆さんのご来店をお待ちしてますキラキラ
東京の方は、先週のハロウィンから一気にクリスマスムードになっていましたカクテル
そんな今日は、
小戸橋製菓から発売されるクリスマスケーキを紹介しますhand 01
今日、紹介するクリスマスケーキは
「生デコレーションケーキ」

人気ナンバー1のクリスマスケーキですハート
毎年、大好評をいただいておりますキラキラ
ふわふわのスポンジに新鮮な紅ほっぺ口当たりの良い生クリームをたっぷりサンドしましたハート
上には、可愛いサンタ大粒の紅ほっぺで飾り付けをしました顔01
4号・・2980円
5号・・3470円
6号・・4350円
7号・・5780円

12月20日までにご予約頂きますと
10%引きになりますok
ぜひ、今年のクリスマスは小戸橋製菓のケーキを囲んで、家族でパーティーをしてみてはいかがですか??

クリスマスケーキは、全店舗でご予約できます電話
たくさんのご予約お待ちしております顔02

1,389 thoughts on “予約受付中♪

  1. Güncel istanbul hurda fiyatları ile İstanbul’da hurda alan yerler içerisindeyiz. Size en yakın istanbul hurdacı firması olarak hizmet sunuyoruz.

  2. Güncel istanbul hurda fiyatları ile İstanbul’da hurda alan yerler içerisindeyiz. Size en yakın istanbul hurdacı firması olarak hizmet sunuyoruz.

  3. Güncel hurda fiyatları ile hurda alan yerler içerisindeyiz. Size en yakın Esenyurt hurdacı firması olarak hizmet sunuyoruz.Hurda satmak için hemen arayın.

  4. Güncel istanbul hurda fiyatları ile İstanbul’da hurda alan yerler içerisindeyiz. Size en yakın istanbul Esenyurt hurdacı firması olarak hizmet sunuyoruz. En yakın hurdacı firmamıza hurda satabilirsiniz.

  5. En yakın Esenyurt hurdacı firması mı arıyorusunuz? Buraya yakın Esenyurt hurdacı firmalar arasındayız. Her türlü hurda alım satımı için arayınız.

  6. Güncel istanbul hurda fiyatları ile İstanbul’da hurda alan yerler içerisindeyiz. Size en yakın istanbul Esenyurt hurdacı firması olarak hizmet sunuyoruz.

  7. En yakın Esenyurt hurdacı firması mı arıyorusunuz? Buraya yakın istanbul Esenyurt hurdacı firmalar arasındayız. Hemen arayın hurda alım satımı için nakit ödeme yapıyoruz.

  8. Güncel istanbul hurda fiyatları ile İstanbul’da hurda alan yerler içerisindeyiz. Size en yakın istanbul Esenyurt hurdacı firması olarak hizmet sunuyoruz. En yakın hurdacı firmamıza hurda satabilirsiniz.

  9. Güncel istanbul hurda fiyatları ile İstanbul’da hurda alan yerler içerisindeyiz. Size en yakın istanbul Esenyurt hurdacı firması olarak hizmet sunuyoruz. En yakın hurdacı firmamıza hurda satabilirsiniz.

  10. Güncel istanbul hurda fiyatları ile İstanbul’da hurda alan yerler içerisindeyiz. Size en yakın istanbul pendik hurdacı firması olarak hizmet sunuyoruz. En yakın hurdacı firmamıza hurda satabilirsiniz.

  11. Güncel istanbul hurda fiyatları ile İstanbul’da hurda alan yerler içerisindeyiz. Size en yakın istanbul hurdacı firması olarak hizmet sunuyoruz.

  12. Samur Cami Halıları Hakkında Teknoloji Samur Cami Halıları son teknoloji ile donatılmıs fabrikalarımızda üretilmektedir. Yapısı Samur Cami Halıları antistatik ve antibakteriyeldir. Üretim Samur Cami Halıları kesinlikle tüy dökmeyen bir üretim teknolojisi ile üretilmektedir. Ve Samur Cami Halıları alev almazlar.Modeller

  13. Haberler, son dakika haberler, gazeteler. Türkiye ve dünyanın gündemini ekonomi, siyaset, spor ve birçok kategoride, tüm güncel haberlerle sizlere hemen tıkla.

  14. Güncel istanbul hurda fiyatları ile İstanbul’da hurda alan yerler içerisindeyiz. Size en yakın istanbul hurdacı firması olarak hizmet sunuyoruz. Hemen arayın.

  15. Esenyurt hurdacı firmalar içerisinde hurda malzeme alımında diğer firmalarından iyi fiyatlar vermekteyiz. Esenyurt’ta hizmet veren Tuğsan Metal sektörel faaliyetleriyle hurda alım satım ve geri dönüşüm faaliyetlerini profesyonellikle tamamlamaktayız.

  16. Esenyurtta hurda alanlardan biri olmanın sevincini paylaşmaktayız. Tonajlı hurda eşya ticaretlerinde yüksek fiyat fiyat teklifleri vermekteyiz. Esenyurt hurdacı firma olarak hizmet veriyoruz. Esenyurt ta hurdacıları arasındayız.

  17. İstanbul da Hurdacı Telefonu Hemen arayarak, güncel hurda fiyat listesiyle hurdanızı satarak para kazanabilirsiniz. Yirmi altı yıldır binlerce kilodaki hurda bakırı geri dönüşümle ülke ekonomisine kazandırdık. Bu sayede çevreye daha fazla zarar verilmemesi sağlandı. İstanbul yerinden hurda malzeme alımı hizmetlerimizi verdiğimiz alanlar içerisindedir.

  18. İstanbul hurdacı firması olarak İstanbul’un tümünde her çeşit hurda çeşidi alımı yapıyoruz. Her tonajdaki hurda eşya için yakın çevredeki hurda nakliye personellerimizi yönlendirmekteyiz.

  19. İstanbul’da çinko çatı hurdası, çinko levha alımı yapıyoruz. Çinko, eski dönemlerden bu yana bilinmektedir. Lakin ne yazık ki kullanım biçimi ve üretimi tam olarak öğrenilemediğinden öteki metallerle karıştırılan bir elementtir.

  20. Esenyurt hurdacı firmalar içerisinde hurda malzeme alımında diğer firmalarından iyi fiyatlar vermekteyiz. Esenyurt’ta hizmet veren Tuğsan Metal sektörel faaliyetleriyle hurda alım satım ve geri dönüşüm faaliyetlerini profesyonellikle tamamlamaktayız.

  21. İstanbul hurdacı firması olarak İstanbul’un tümünde her çeşit hurda çeşidi alımı yapıyoruz. Her tonajdaki hurda eşya için yakın çevredeki hurda nakliye personellerimizi yönlendirmekteyiz.

  22. Türkiye gündeminden son dakika haberleri, Dünyadan flaş gelişmeler, Ekonomi dünyasından en yeni haberler, Günün en önemli gazete haber başlıkları oku

  23. Son dakika haberler ve güncel haber başlıkları için doğru yerdesiniz. Gündemden flaş haberler, ekonomi, spor ve magazin için sıcak haberler sitemizde

  24. Esenyurt hurdacı firmalar içerisinde hurda malzeme alımında diğer firmalarından iyi fiyatlar vermekteyiz. Esenyurt’ta hizmet veren Kral Metal sektörel faaliyetleriyle hurda alım satım ve geri dönüşüm faaliyetlerini profesyonellikle tamamlamaktayız.

  25. İstanbul hurdacı firması olarak İstanbul’un tümünde her çeşit hurda çeşidi alımı yapıyoruz. Her tonajdaki hurda eşya için yakın çevredeki hurda nakliye personellerimizi yönlendirmekteyiz.

  26. İstanbul hurdacı Kumsal Metal olarak kurşun yağmur oluğu, çatı söküm kurşunu, hurda kurşun levha, hurda kurşun boru alım amacıyla adresinize kendi araçlarımızı gönderiyoruz.

  27. Esenyurt hurdacı firmalar içerisinde hurda malzeme alımında diğer firmalarından iyi fiyatlar vermekteyiz. Esenyurt’ta hizmet veren Hurdemsan Metal sektörel faaliyetleriyle hurda alım satım ve geri dönüşüm faaliyetlerini profesyonellikle tamamlamaktayız.

  28. İstanbul hurdacısı olarak tonajlı hurda alıyoruz. İstanbuldaki geri dönüşüm tesisleri arasında kaliteli hizmetlerimizle öncülük ediyoruz.

  29. İstanbul hurdacılar sitesi içinden profesyonel hizmetleri ayağınıza getirmekteyiz. Lakin hurda araç veya bisiklet hurdası alıp preslemiyoruz.

  30. Güncel pendik hurda fiyatları ile hurda alan yerler içerisindeyiz hurdacı Size en yakın pendik hurdacı firması olarak hizmet sunuyoruz hurdacı Hurda satmak için hemen arayın hurdacı

  31. Güncel istanbul hurda fiyatları ile İstanbul’da hurda alan yerler içerisindeyiz hurdacı Size en yakın istanbul pendik hurdacı firması olarak hizmet sunuyoruz hurdacı En yakın hurdacı firmamıza hurda satabilirsiniz hurdacı

  32. Güncel istanbul hurda fiyatları ile İstanbul’da hurda alan yerler içerisindeyiz. Size en yakın istanbul pendik hurdacı firması olarak hizmet sunuyoruz.

  33. Güncel istanbul hurda fiyatları ile İstanbul’da hurda alan yerler içerisindeyiz. Size en yakın istanbul pendik hurdacı firması olarak hizmet sunuyoruz.

  34. Thank you for great information. Hello Administ . Onwin engelsiz giriş adresi ile 7/24 siteye butonlarımızla erişim sağlayabilir ve Onwin üyelik işlemini 3 dakika da halledebilirsiniz. onwin , onwin giriş , onwin güncel giriş , onwin

  35. Haberler, son dakika haberleri, dünyadan ve Türkiye’den tüm gelişmeler, spor, ekonomi, magazin, yaşama dair her şey… En doğru ve güncel bilgilerle son dakika haberleri şimdi okuyun

  36. Hey there! I know this is kinda off topic but I was wondering which blog platform are you using for this site? I’m getting sick and tired of WordPress because I’ve had issues with hackers and I’m looking at options for another platform. I would be fantastic if you could point me in the direction of a good platform.|

  37. Wow, awesome blog layout! How long have you been blogging for? you made running a blog look easy. The total glance of your website is great, let alone the content!

  38. Hello outstanding website! Does running a blog such as this take a great deal of work? I’ve very little expertise in coding but I had been hoping to start my own blog in the near future. Anyway, if you have any ideas or tips for new blog owners please share. I understand this is off subject however I simply had to ask. Thanks!|

  39. İstanbul hurdacı Meksan Metal olarak kurşun yağmur oluğu, çatı söküm kurşunu, hurda kurşun levha, hurda kurşun boru alım amacıyla adresinize kendi araçlarımızı gönderiyoruz.

  40. Esenyurtta hurda alanlardan biri olmanın sevincini paylaşmaktayız. Tonajlı hurda eşya ticaretlerinde yüksek fiyat fiyat teklifleri vermekteyiz. Esenyurt hurdacı firma olarak hizmet veriyoruz. Esenyurt ta hurdacıları arasındayız.

  41. Prescription Drug Information, Interactions & Side. drug information and news for professionals and consumers.
    ivermectin 6mg
    What side effects can this medication cause? Get information now.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。